Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden van Bloom Breathwork, geregistreerd onder kvk nummer 76175103, gevestigd op Marathon 1, 4873  DX te Etten-Leur. Opgesteld op 1 april 2023, herzien op 1 januari 2024.

1. PRIVÉ SESSIES BREATHWORK & YOGA

1.1 Afspraak maken 

Een afspraak voor een privé sessie kan ingepland worden via de online agenda: www.calendly.com/bloombreathwork. Dit kan online tot maximaal 10 weken vooruit. Wil je verder vooruit plannen? Stuur dan even een mail. Voor een goede voorbereiding en zicht op eventuele contra-indicaties/ bijzonderheden, is bij een eerste sessie het invullen van een digitaal intakeformulier verplicht. Deze ontvang je per mail nadat je de afspraak hebt ingepland. 

1.2  Trajecten
Bij aanmelding voor het intensieve coachtraject van 3 maanden wordt er vooraf een digitale- en telefonische intake gedaan. Telefonisch plannen we alle afspraken volgens het schema: week 1-4-7-10-13. Alle afspraken dienen binnen uiterlijk 3 maanden te worden ingepland. 

De afspraken uit de overige pakketten/ trajecten dienen binnen 2 maanden te worden ingepland. De klant plant de afspraken via de agendatool zelf in.

1.3 Betalingsvoorwaarden
Een privésessie wordt altijd vooraf betaald. De factuur voor jouw losse sessie of traject dient minimaal 48 uur van te voren voldaan te zijn. Maak je een afspraak korter dan 2 dagen van te voren? Dan dient deze direct betaald te worden.

Een traject/ pakket dient vooraf volledig te worden voldaan, uiterlijk 2 dagen voor de eerste sessie van het traject.

Bij het Intensieve Coachtraject is het mogelijk om in 3 maandelijkse termijnen te betalen: Aanbetaling € 299,00 en 2 termijnen van € 250,00

1.4 Annuleringsvoorwaarden
Het kan altijd gebeuren dat je je afspraak moet annuleren. Echter wordt er een groot tijdsblok voor je gereserveerd en gelden daarom de volgende annuleringsvoorwaarden:

Losse sessies

Je kunt een losse sessie kosteloos annuleren tot 48 uur van te voren. Indien je de factuur nog niet hebt betaald, vervalt hiervoor de betalingsverplichting. Indien je de factuur al wel hebt betaald, ontvang je 100% restitutie.

Bij annulering binnen 48 uur van te voren, kan een sessie kosteloos worden verplaatst naar een andere datum, uiterlijk binnen 1 maand. Er wordt geen geld meer terugbetaald.

Bij annulering binnen 24 uur kan de sessie niet meer worden verplaatst en wordt er geen geld terugbetaald.

Trajecten
Tot 48 uur voorafgaand aan de eerste sessie kun je het gehele traject nog annuleren, met 100% restitutie.

Binnen 48 uur voorafgaand aan de eerste sessie is het niet meer mogelijk het gehele traject te annuleren. De eerste sessie zal in dit geval in rekening worden gebracht. Hiervoor wordt het bedrag berekend van 1 losse ademsessie. Deze sessie kan dan nog wel plaatsvinden indien gewenst.

Tot uiterlijk 24 uur van te voren is het mogelijk je afspraak te verplaatsen naar een andere datum, binnen 1 maand. 
Binnen 24 uur komt de sessie te vervallen. De sessie kan niet worden ingehaald of terugbetaald.

Wanneer het traject is gestart, kunnen er bij annulering geen sessies worden terugbetaald of verrekend. Een traject is persoonsgebonden en kan dus niet worden overgedragen.

1.5 Groepssessies

Maandelijks worden er zowel adem- als yogasessies in kleine groep aangeboden. Aanmelding voor een groepsessie gaat via het platform Hipsy. Hier koop je een ticket voor het betreffende evenement. Annuleren van jouw deelname aan een ademsessie of yogaspecial kan kosteloos tot uiterlijk 14 dagen van te voren. Je kunt je aanmelding dan kosteloos verplaatsen naar een andere datum of je ontvangt je inschrijfgeld terug op je rekening. Bij afmelding binnen 14 dagen is restitutie enkel mogelijk wanneer jouw plek opgevuld kan worden door iemand anders.

3. TRUFFEL CEREMONIES

3.1 Aanmelden voor een ceremonie

Alle groepsceremonies vind je op het platform Hipsy. Via Hipsy kun je je aanmelden.
Aanmelden voor een privé ceremonie kun je doen door vrijblijvend het intakeformulier in te vullen.

3.2 Screening & intake

Om de veiligheid voor zowel deelnemer(s) als begeleider(s) te kunnen waarborgen, zal bij iedere ceremonie een intake plaatsvinden. Ook zal er van je gevraagd worden een gezondheids- en toestemmingverklaring te tekenen. 

Contra-indicaties

Wanneer er sprake is van de volgende gevallen is deelname uitgesloten:

  • Zwangerschap
  • Borstvoeding
  • Epilepsie
  • Hartziekte/ Pacemaker
  • Hoge bloeddruk
  • Psychische aandoeningen (Bipolair, Psychose, Schizofrenie, Borderline)
  • Gebruik van bepaalde medicatie kan een contra indicatie vormen (denk aan o.a. antidepressiva, slaapmedicatie, ADHD medicatie). Wees altijd eerlijk over je medicatiegebruik op het intakeformulier! Ga nooit zelf experimenteren met afbouwen en doe dit altijd in overleg met je arts.
 
3.3 Betaling
Om je deelname aan de ceremonie te bevestigen betaal je bij het moment van boeken een aanbetaling van € 50,00. Deze aanbetaling is niet-restitueerbaar bij annulering. Dit bedrag dekt dan de intake- en administratiekosten. Het resterende bedrag dient uiterlijk 4 weken voor de ceremonie voldaan te zijn. Wanneer je korter dan 4 weken van te voren boekt, betaal je bij boeking direct het hele bedrag
 
 

3.4 Annuleren

Vanwege de voorbereidingen voor zowel deelnemer(s) als begeleider(s) gelden de volgende annuleringsvoorwaarden. Hierop zijn helaas geen uitzonderingen mogelijk.

Privé ceremonie aan huis:
 
> 2 weken
Kosteloos annuleren kan tot uiterlijk 2 weken van te voren. Restitutie is mogelijk (m.u.v. de aanbetaling van € 50,00).
< 2 weken
Bij annulering binnen 2 weken wordt er 50% van het totaalbedrag in rekening gebracht. De ceremonie kan indien gewenst wel kosteloos verplaatst worden naar een andere datum, uiterlijk binnen 1 maand vanaf de oorspronkelijke datum (o.b.v. beschikbaarheid).
< 72 uur
Bij annulering korter dan 72 uur van te voren wordt er 100% van het totaalbedrag in rekening gebracht en is kosteloos verplaatsen niet meer mogelijk.

Groepsceremonie op locatie:
Bedenktijd:  Wanneer je je via Hipsy aan hebt gemeld voor een groepsceremonie heb je maximaal 2 dagen bedenktijd. Bij annuleren binnen deze 2 dagen ontvang je je aanbetaling retour. Let op, wanneer de ceremonie op het moment van boeken binnen 2 weken plaatsvindt, geldt er geen bedenktijd meer.
 
> 4 weken
Kosteloos annuleren kan tot uiterlijk 4 weken van te voren. Restitutie is mogelijk (m.u.v. de aanbetaling van € 50,00).
< 4 weken
Bij annulering binnen 4 weken wordt er 50% in rekening gebracht.
< 2 weken
Bij annulering binnen 2 weken wordt er 100% in rekening gebracht.
Let op: Bij annulering van een groepsceremonie is kosteloos verplaatsen naar een andere datum niet mogelijk!
 
4.  RETREATS


4.1 Aanmelden / boeken

Aanmeldingen lopen via het platform Hipsy.

4.2 Annuleringsvoorwaarden

De annuleringsvoorwaarden kunnen variëren per retreat, dit heeft voornamelijk te maken met de wisselende retraite locaties die worden afgehuurd voor het event. De annuleringsvoorwaarden die van toepassing zijn worden altijd duidelijk vermeld bij het betreffende retreat. Je wordt ook gevraagd hier akkoord voor te geven. I.v.m. de gemaakte kosten kunnen er helaas geen uitzonderingen gemaakt worden op de annuleringsvoorwaarden, ongeacht de reden van je annulering.pri