Yoga

BLOOM Yogasessies

Gedurende mijn eigen yoga pad de afgelopen jaren heb ik een grote passie ontwikkeld voor de verdiepende stijlen van yoga, zoals Yin Yoga, Restorative Yoga en Deeprelax Yoga Nidra. In de BLOOM yogasessies zet ik het beste van deze yogastijlen in om jou een ultiem ontspannen en verdiepende ervaring te geven. Tijdens een sessie maak ik gebruik van o.a. muziek, klankbeleving, essentiële olie en aanraking/ massage. Ook probeer ik je in de sessies te inspireren op het gebied van zelfontwikkeling. De sessies zijn voor iedereen geschikt. Of je nu wel of geen yoga/meditatie ervaring hebt, blessures hebt, wel of niet flexibel bent, dat maakt allemaal niet uit. De houdingen bestaan enkel uit zittende en liggende houdingen en worden langer aangehouden. Er wordt gebruik gemaakt van o.a. kussens en dekens om je lichaam optimaal te ondersteunen. Na een BLOOM Yogasessie voel je je ontspannen en opgeladen. Vaak hoor ik dat mensen ook met nieuwe inzichten naar huis gaan. Een heerlijke mentale, energetische & fysieke reset!

Wil je een BLOOM Yogasessie boeken?
Je hebt keuze uit de volgende opties.

Individueel

In een individuele yogasessie begeleid ik jou 1-op-1. Hier is alle aandacht op jou gericht. We kunnen volledig op jouw persoonlijke thema's werken. Vooraf hebben we hier contact over zodat ik de sessie kan laten aansluiten op jouw wensen. De duur van een individuele Yoga sessie is 90 min.

Duo

In een DUO sessie volg je samen met jouw partner, vriend(in) of familielid een privé yogasessie. De sessie kan worden afgestemd op jullie thema's. De duur van een DUO Yoga sessie is 90 min

Small Group yoga

Elke week is er een mogelijkheid om Yoga te volgen in een kleine groep van maximaal 4 personen. Ideaal wanneer je persoonlijke aandacht belangrijk vindt en niet houdt van drukke lessen en grote groepen. Je profiteert in deze zéér kleine groep van de luxe van veel 1-op-1 aandacht én het lagere tarief t.o.v. een privésessie. In deze sessie staat diepe ontspanning centraal. Het is meer dan 'een gewone yogales'. Een cadeau voor jezelf!
De duur van een Small Group Sessie is 75 min.

Er is wekelijks een Small Group Yogasessie op:
Dinsdag 19:00u - 20:15u
Dinsdag 20:30u - 21:45u

Tarieven

Wil je een Yogasessie boeken?

Een privé of duo sessie plan je zelf eenvoudig via mijn online agenda. Zodra ik je reservering binnen heb, zal ik deze bevestigen per mail met aanvullende informatie m.b.t. route en parkeren. 

Wil je deelnemen aan een Small Group sessie? Ik maak gebruik van het online reserveringssysteem Momoyoga. Kom je voor het eerst? Dan kun je jezelf eerst even inschrijven in Momoyoga. Don’t worry, je zit nergens aan vast! Vanuit jouw persoonlijke account kun je tegoed aanschaffen en jezelf inschrijven op de sessie(s) die je wilt volgen.