Yoga

BLOOM Yogasessies

Gedurende mijn eigen yoga pad de afgelopen jaren heb ik een grote passie ontwikkeld voor de verdiepende stijlen van yoga, zoals Yin Yoga, Restorative Yoga en Deeprelax Yoga Nidra. In de BLOOM yogasessies zet ik het beste van deze yogastijlen in om jou een ultiem ontspannen en verdiepende ervaring te geven. Tijdens een sessie maak ik gebruik van o.a. muziek, klankbeleving, essentiële olie en aanraking/ massage. Ook probeer ik je in de sessies te inspireren op het gebied van zelfontwikkeling. De sessies zijn voor iedereen geschikt. Of je nu wel of geen yoga/meditatie ervaring hebt, blessures hebt, wel of niet flexibel bent, dat maakt allemaal niet uit. De houdingen bestaan enkel uit zittende en liggende houdingen en worden langer aangehouden. Er wordt gebruik gemaakt van o.a. kussens en dekens om je lichaam optimaal te ondersteunen. Na een BLOOM Yogasessie voel je je ontspannen en opgeladen. Vaak hoor ik dat mensen ook met nieuwe inzichten naar huis gaan. Een heerlijke mentale, energetische & fysieke reset!

Wil je een Yogasessie boeken?
Je hebt keuze uit de volgende opties.

Individueel

In een individuele yogasessie begeleid ik jou 1-op-1. Hier is alle aandacht op jou gericht. We kunnen volledig op jouw persoonlijke thema's werken. Vooraf hebben we hier contact over zodat ik de sessie kan laten aansluiten op jouw wensen. De duur van een individuele Yoga sessie is 60 of 90 min.

Duo

In een DUO sessie volg je samen met jouw partner, vriend(in) of familielid een privé yogasessie. De sessie kan worden afgestemd op jullie thema's. De duur van een DUO Yoga sessie is 60 of 90 min


Yoga Special

Yoga Specials duren ca. 2 uur en worden gegeven in groepsverband. In deze XL yogasessie begeleid ik jou naar een diepe ontspanning. Er worden 2 soorten specials gegeven:

RELAX & RESTORE
In deze sessie maken we gebruik van de herstellende kracht van Restorative Yoga. De ontspannen houdingen worden gemiddeld 10-20 minuten aangehouden om diep te zinken in je eigen lichaam en bewustzijn. De houdingen zijn erop gericht om jouw 'relaxation response' te activeren. Terwijl jij in de houdingen verblijft, zet ik datgene in wat dienend is voor jou om dieper te kunnen ontspannen. Denk aan: soundhealing, stilte, aroma, aanraking, mijn stem.

DEEPRELAX NIDRA SPECIAL
Bij de Deeprelax Nidra Special beginnen we met een voorbereiding in de vorm van Yin Yoga e/o ademwerk om vervolgens diep weg te zakken in de Yoga Nidra sessie. Yoga Nidra wordt ook wel "Yogic Sleep" genoemd. Hier herstel je op zeer diep niveau. Je zenuwstelsel komt maximaal tot rust. Er wordt beweerd dat 1 uur yoga nidra gelijk staat aan 4 uur diepe slaap!

De Yoga Specials zijn zeer aan te raden bij o.a.: stress, vermoeidheid, overprikkeling, burn out. Maar ook als je jezelf gewoon een heerlijk avondje ontspanning cadeau wilt doen.

De Yoga Specials worden ca. 1 x per maand gegeven.

Tarieven

Wil je een Yogasessie boeken?

Een privé of duo sessie plan je zelf eenvoudig via mijn online agenda. Zodra ik je reservering binnen heb, zal ik deze bevestigen per mail met aanvullende informatie m.b.t. route en parkeren.